همانطور که میدانید این خودرو در دو مدل دستی و اتوماتیک در بازار موجود است. برلیانس h330سال 2016 در بازار چین عرضه شد.
سال 1394 یعنی یکسال قبل از توقف تولید برلیانس h330 در بازار چین، گروه سایپا به سراغ این خودرو رفتخودرو برلیانس از سال 1397 به بعد، پیشرانه مذکور جای خود را به یک نسخه 1.65 لیتری تنفس طبیعی داد که عملکرد بسیار بهتری داشت.
، تیراژ تولید خودرو برلیانس h330 در پارس خودرو افت قابل توجهی کرد تا اینکه در نهایت، تولیدش از اوایل سال 1400 به صورت کامل متوقف شد.
طبیعی است که خودروی برلیانس چهرهای خاص و بهروز داشته باشد. اما با همه این اوصاف، برلیانس h330 ظاهر هماهنگی دارد که کماکان میتواند در رده قیمتی خود قابل قبول باشد.
شاخصترین قسمت طراحی برلیانس h330، حجم پردازیهای منطقی ناحیه گلگیرها و سپرها است که جلوهای عضلانی و تاحدودی جوانپسند به این خودرو بخشیده است.
شما هم جزء آن دسته از رانندههایی هستید که مصرف سوخت را بهعنوان فاکتور مهم در خرید خودرو مد نظر قرار میدهید؟ اگر پاسخ شما بهاین سوال مثبت است، میتوانید روی برلیانس بهعنوان یکی از خودروهای با مصرف سوخت اقتصادی، حساب ویژهای باز کنید.
آپشن پر تعداد فصل مشترک بسیاری از خودروهای چینی است. مدل اتوماتیک برلیانس H320، آپشنهای پرتعداد ایمنی و رفاهی را در خود جای داده است.از جمله مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
نسخه دندهای برلیانس h330 از نظر آپشن حرف چندانی برای گفتن ندارد.نمایش برخی ار آپشن های نسخه اتوماتیک فرمان با نیروی کمکی برقی، تهویه مطبوع الکتریکی، پاور ویندوز، تنظیم 8 جهته صندلی راننده به صورت دستی و… کماکان میتواند نسبت به رده قیمتی خود راضیکننده باشد.
برلیانس h330 در هر دو نسخه 1.5 و 1.65 لیتری به جای تسمه تایم از زنجیر تایم بهره میبرد. زنجیر تایم طول عمر بسیار بالاتری نسبت به تسمه تایم دارد که میتواند در طولانی مدت هزینههای نگهداری خودرو را کاهش دهد. بنابراین، بهرهگیری از زنجیر تایم را میتوانیم یکی از مزایای برلیانس h330 بدانیم.
یکی از معایب برلیانس h330 که در نگاه اول خود را نشان میدهد، کیفیت پایین متریال مورد استفاده در کابین است.
مدل دندهای حتی بهجای ترمز عقب دیسکی از نوع کاسهای استفاده شده است. علاوه بر آن خبری از سانروف، سیستم مالتی مدیا، روکش چرمی صندلیها و سیستم ورود و خروج بدون کلید در مدل دندهای برلیانس H320 نیست.
خودروهای چینی معمولا مشکل چندانی از نظر قطعات یدکی و خدمات پس از فروش در بازار ایران ندارند؛ اما متاسفانه در فهرست معایب برلیانس H320 اتوماتیک و دندهای، باید ضعف در خدمات پس از فروش و تامین برخی از قطعات یدکی را نیز ذکر کنیم. با توجه بهاینکه عرضه مدل صفر این خودرو در بازار متوقف شده است، بعضا پیدا کردن قطعات یدکی آن خیلی زمان میبرد و هزینه زیادی نیز روی دست صاحبان ماشین میگذارد.
به عنوان آخرین نکته در لیست معایب برلیانس h330 به بحث بازار خرید و فروش این خودرو میپردازیم. برلیانس h330 در زمان تولید یکی از چینیهای پرفروش بازار کشورمان بود اما الان شرایط فرق کرده است و بسیاری از خریداران حاضر نیستند به سراغ خودرویی بروند که چند سال از توقف تولیدش میگذرد. بنابراین اگر برلیانس h330 خریدید، در موقع فروش آن بایستی صبور باشید.
شما برای اطلاع کامل از قیمتابزارآلات و انواع قطعات برلیانس میتوانید به اینجا مراجعه کنید.